T-Shirts

BLUE JEANS, BLACK SHIRT

Basic zwart t-shirt met originele opdruk. Perfect om aan te doen bij elke gelegenheid. Ook als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau kan je in ons aanbod zeker iets vinden.

Zwarte basic t-shirts met een orginele Limburgse quotes op. Simpel, maar meer moet dat niet zijn. Dankzij onze unisex t-shirts vinden zowel mannen als vrouwen hun perfecte fit. Beschikbaar in maat S, M, L, XL en XXL.
Een t-shirt van Hoogste klas is het ideale kledingstuk om origineel uit de hoek te komen. Perfect om aan te doen naar een festival, tijdens het weekend of naar school of het werk. Ook als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau kan je in ons aanbod zeker iets vinden.

Hoogste klas is een jong Limburgs bedrijf met een beginnend assortiment aan truien en T-shirts. Dankzij onze leverancier bieden wij kwalitatieve kledingstukken aan tegen een juiste prijs. Onze t-shirts bestaan voor 100% uit katoen.

Om jouw exemplaar online te bestellen voeg je het artikel naar keuze toe aan het winkelmandje. In de checkout dien je jouw gegevens in te vullen zodat we het pakket juist kunnen verzenden. Als laatste stap kies je jouw betalingsmethode naar keuze. Nadat we de betaling ontvangen hebben gaan wij aan de slag met het verwerken van je bestelling. Via mail houden we je van elke stap op de hoogte!

Hoogste Klas

Limburg: steenkool, vlaai, Belle Perez en hoogsteklas. What's not to love? Koop nu ook jouw trui of t-shirt met Limburgse opdruk en laat zien dat je trots bent op Limburg.

Hoogste kwaliteit

Gratis thuislevering vanaf 2 stuks

Veilig en snel online betalen

20 dagen retour

Betaal veilig online via één van onze betaalmiddelen
betaalmethodes