Verzenden

Indien uw product op voorraad is doen wij een verzending binnen de 2 weken. Via mail houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling. Dankzij track and trace blijft u op de hoogte terwijl uw pakket onderweg is.
Indien op uw order staat ‘in nabestelling’ wil dit zeggen dat we uw bestelling niet in voorraad hebben, deze gaat in nabestelling bij onze leverancier, maar het kan duren dat de verzending dan tot 4 weken duurt.

Betalen

Dankzij onze externe payment provider kan u vlot en veilig betalen op onze webshop. Betaalgegevens van de klant worden niet opgeslagen.

U kan op volgende manieren uw bestelling voltooien:

  • Bancontact
  • Paypal
  • Ideal
  • Mastercard
  • Visa
  • Maestro
  • Overschrijving

Retour

U kan uw bestelling retourneren tot 20 dagen na ontvangst van uw pakje. Wij betalen de volledige aankoop kost inclusief eventuele verzendkosten van uw bestelling terug.

De kost om uw pakje retour te sturen is wel voor uw rekening, u kan ervoor kiezen om uw pakketje zelf naar ons op te sturen:

Hoogsteklas
Broekstraat 48
3530 Helchteren

Of u kan er voor kiezen om ons retour portaal te gebruiken via deze link. In het retour portaal kan u uw verzendlabels creëren zonder dat u iets moet betalen, ook bij het inleveren van het pakketje in een postpunt dient u niets te betalen. Wel houden wij bij het terugstorten de kost van de retour van uw totaal bedrag af (€ 5).

Voor verdere info kan u steeds contact opnemen met info@hoogsteklas.be

 

Waarom is de retour niet gratis zoals o.a. bij Zalando het geval is?

Als beginnende webshop hebben wij niet de financiële draagkracht die de grote spelers wel hebben om én de initiële verzending terug te betalen én de retour kosten te betalen. Wij danken u voor uw begrip.

Hoogste Klas

Limburg: steenkool, vlaai, Belle Perez en hoogsteklas. What's not to love? Koop nu ook jouw trui of t-shirt met Limburgse opdruk en laat zien dat je trots bent op Limburg.

Hoogste kwaliteit

Gratis thuislevering vanaf 2 stuks

Veilig en snel online betalen

20 dagen retour

Betaal veilig online via één van onze betaalmiddelen
betaalmethodes